PRISER I GILLELEJE FYSIOTERAPIS PILATES CENTER

Instruktørerne ved Gilleleje Fysioterapi og pilates centeret  er uddannet fysioterapeuter eller pilates instruktører. Der trænes ud fra et holistisk menneskesyn, hvor hele kroppen trænes; små og store muskelgrupper.

Vores udgangspunkt er, at vi hver især har individuelle tilgange til træning og målsætning for kroppen. Der er ikke to kroppe der er ens og behandling og træning skal tilpasses den enkelte.

Vi laver en faglig vurdering af, hvilken træning og evt behandling der skal til, for at have det bedst muligt i kroppen.Dette er naturligvis i samarbejde med klienten.                                                                                              

 

Træning i  Reformer

Træningen foregår som hold træning med op til 9 deltagere pr. hold.

pris pr.gang 113,12kr ved lægehenvisning hvor øvelsesterapi/træning er relevant.

Uden lægehenvisning koster træningen 169,67.

Ved medlemskkab gives tilskud fra Danmark

Ved mere generel træning, kan der oprettes et sæsonkort til 1195 kr for 17 gange. Her gives der ikke tilskud fra Danmark.

Sæsonkort med træning 1 gang om ugen på en fast ugedag

Der er sæsonstart i uge 2 eller uge 33 og sæsonkortet afsluttes efter et forløb.

Priser i studio timer.

I studiotimer er vi fra 2-3 deltagere på et hold.

Træningen er tilrettelagt efter undersøgelse og vurdering af symptomer eller smerte og der er lavet en vurdering af, hvilke struktirer der skal trænes.

Der arbejdes i starten individuelt med øvelser og øvelserne tilpasses, så det bliver et målrettet individuelt program.

Der afsættes 45 minutter til planlægning af programmet. Når programmet er indøvet og der er effekt af øvelserne, kan der trænes på små Studiohold, hvor det er superviseret træning efter program.

Der trænes målrettet og på individuelle træningsøvelser/mål.

Der trænes blandt andet i maskiner som Cadillac, chair, bolde, gulvøvelser, spine corrector og meget andet hjælpereskaber, til at opnår de specifikke øvelser.

Pris pr. gang 279,52 kr

Pris pr.gang med henvisning fra læge 169,67 kr

og der kan gives tilskud fra Danmark

 

Medlemskab af pilates Centeret og mulighed for online-booking.

Medlemsskab af Pilates centeret gør, at du kan træne på over 20 hold om ugen, alt efter hvordann det passer i din kalender.

Du kan booke dig af og på på vores hold der varierer fra begynder- til avancerede hold.

For at blive medlem af Pilates Centeret og adgang til Online Booking kræver det, at man har gennemgået introhold eller en introtime.

Introhold foregår 2 gange om året ved sæsonstart (uge 2 og uge 33) og koster 100 kr for deltagelse. Dette annonceres lokalt, på hjemmeside og facebook.

Du kan også tage en Introtime individuelt og den koster 350 kr og varer ca 45 min. Introtime varetages i øjeblikket af Fysioterapeuterne Gitte og Bettina.

Der kan gives tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Ved den individuelle introtime, oprettes en journal i forhold til dine  symptomer og hvad du skal have fokus på i træningen. Der tilrettelægges en plan for et træningsforløb. Den individuelle introduktion er specifik og målrettet til din træning.

Ved introhold eller introtime oprettes der udover introduktion til Pilates Reformer lektioner, medlemskab af Pilates centeret med medlemkontrakt indeholdende medlemsnummer og kodeord.

I tilfælde af, at der er problemer med log in kontakt gerne Bettina via vores mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

.