.

Træningscenter ved Gilleleje Fysioterapi

 

Træningscenter.
Gilleleje Fysioterapi har et mindre træningscenter, der indeholder træningsudstyr Cybex til styrketræning af store muskelgrupper og udstyr til at træne konditionen (cykler, løbebånd, romaskine, arc-trainer, cross-trainer)
Træningscenteret er forbeholdt for Gilleleje Fysioterapis patienter/klienter, samt enkelte hold under aftenskole Gigtskolen.
For at træne i Gilleleje Fysioterapis træningscenter er der følgende muligheder;

Holdtræning med lægehenvisning
Hvis du har en lægehenvisning og skal træne i forhold til nogle smerter eller symptomer i kroppen er der mulighed for at træne i Træningcenteret.

Træningen vil blive tilrettelagt sammen med en fysioterapeut, hvor du  skal have en 1.konsultation og have vurderet samt planlagt et træningsforløb i forhold til de smerter eller symptomer  du har.
Alt efter hvad du er til og lyst til, samt hvad fysioterapeuten vurderer, er der mulighed  for at komme på holdtræning eller at få lagt et program hvor du selvtræner.


 Holdtræning koster ca. 109 kr/gang, hvis du har en lægehenvisning. Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark får du ca. 50 % af udgifterne dækket til holdtræning og det koster ca. 55 kr/gang.
Oftest er patienter tilknyttet ét bestemt hold i en periode- alt efter hvad behandlings-planen er.
Du kan se holdene her.

Selvtræner i Trænings-centeret
Hvis behandlingsplanen er, at du skal selvtræne og du evt. har fået lagt et program, kan du selvtræne dagligt mandag-fredag i tidsrummet 7.00-17.00.
Oftest vil der være opsyn i træningscenteret,men i ydertimerne og specielle tidspunkter på dagen, kan der forekomme at du træner alene i træningscenteret. Det er derfor på eget ansvar, at du træner.
Hvis fysioterapeuten vurderer at det ikke er forsvarligt at du selvtræner, kan dette ikke tillades.
At selvtræne under lægehenvisning koster ca. 55 kr/gang og hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark koster det ca. 25 kr/gang.
Du kan også købe et månedskort til 200 kr, hvor du må træne ubegrænset i en måned eller et 10 turs klippekort til 450 kr.
Vi anbefaler, at du træner i de tidsrum hvor der ikke er store hold i gang.

Se holdplanen HER. Hold med rødt –er store hold.

Træning i aftenskole regi.
Gilleleje Fysioterapi tilbyder i samarbejde med aftenskolen Gigtskolen holdtræning, som foregå i vores træningscenter.
Det kræver ikke en lægehenvisning
Du kan se holdene, samt priser Her.
Tilmelding sker via www.gigtskolen.dk eller telefon 49 76 31 00

 

Print Friendly and PDF